Екипите и денес продолжуваат со дезинфекција на урбаните парковски елементи во парк Жена борец, Рајски парк, паркот кај авиончето во населба Ново Лисиче и парк Ибни Пајко, согласно мерките за заштита на здравјето на луѓето од ширење на корона вирусот Ковид-19.

# седисидома

Share