По најавите од Управата за хидрометролошки работи за појава на засилен ветер и дожд, ги молиме граѓаните да не ги паркираат своите возила под високите дрвја, со цел да се избегнат несакани последици. Исто така, доколку забележите паднато дрво можете да го пријавите во Центарот за управување со кризи на телефон 195 или да ни се обратите со директна порака или мејл, за нашите екипи да интервенираат.

Share