Поради најавите од УХМР за нестабилоно време со  поројни дождови, грмежи и засилен ветар, ги информираме граѓаните да не ги паркираат возилата под дрвјата, за да се избегнат несакани последици.

Доклоку забележите паднато дрво ве молиме да пријавите во ЦУК  на тел.112, или на дежурните телефони објавени на веб страната на претпријатието.

Share