Активностите за уредување на зеленилото низ градот, екипите посветено ги реализираат и во општина Карпош. На површина од 5.960 м², етапно се изврши  подигање ново зеленило, поставувајќи нов систем за полевање. Поточно на аголот помеѓу булеварот „Партизански одреди“ и улицата „Љубљанска“ во близина на ТЦ Сити мол, ова е целосно ново зазеленување на овој простор.

Продолжуваме со проектите каде што нашите екипи во координација со Град Скопје, во континуитет уредуваат сè повеќе вакви зелени површини низ сите скопски општини.

Share