Уредено зеленилото на плоштад Филип II, во центарот на Скопје.
Со сезонското разубавување на зеленилото ги опфативме и жардиниерите на плоштад Филип II, сега веќе збогатени со цвеќе од видот бегонија, и садници од видот фотинија, буксус и пицеа коника.
Директорот Сефи Шабани направи посета на оваа локација и ја поддржа добрата работа на теренските екипи.
Share