Го собираме листот од парковите на ул. Бранко Заревски во населба Драчево.

По барање на Амбасадата на СР Германија и издадено Решение од Секторот за комунални работи на Град Скопје, денес екипите од секторот Дрвореди интервенираа на ул.Леринска бр.59, покрај амбасадата.

Бул.8ми Септември

Share