Оформување на крошните на дрвјата на бул.8ми Септември.
Во координација со Град Скопје, теренските екипи интервенираа долж пешачката и велосипедска патека на потег од мостот на истоимениот булевар, сè до раскрсницата со бул. Теодосие Гологанов.
Share