Дел од вработените на претпријатието учествуваа во донирање облека, поддржувајќи ја акцијата по повод Недела на солидарноста што ја организира Црвениот крст на град Скопје.
Човекова доблест кон која треба да се стремиме е меѓусебно помагање и дарување.
Благодарност до сите кои донираа.
Share