• Продолжуваме со оформување и подготовка на цветните леи на кружниот тек во Влае.
  • Со нов цветен расад го освежуваме центарот на градот.
  • Сарај е неминовно едно од омилените места на старите скопјани, душата на Скопје.Екипите на ЈП Паркови и зеленило се грижат за паркот секогаш да е во најдобар ред, уреден и чист.
  • Паркот во Ѓорче Петров мами на прошетка ова сончево саботно попладне.
Share