• Уредување на кејот по десното течение на реката Вардар.
  • Наскоро очекувајте ги новите парковски елементи на повеќе локации на Водно.
  • Ја уредуваме средната лента на бул. Словенечка.
  • Кроење на вегетацијата и собирање на лисја се дел од денешните активности на екипите од реон Карпош, во одржување на зеленилото на булевар Илинден.
  • Хризантеми на кружниот тек во Ѓорче Петров
Share