Денес екипите од секторот Дрвореди во соработка со ЈП Градски паркинг го уредуваат зеленилото покрај паркингот, зона Д3, позади ТЦ Бисер во општина Аеродром. Се врши кастрење и оформување на крошните на дрвјата, со цел попристапно и побезбедно паркирање на возилата.

Share