• Во соработка со ЈП Градски паркинг ги искроивме и обликувавме дрвјата кај паркинг зоната А01 во општина Центар со цел сигурно и безбедно паркирање на возилата.
  • А на булеварот Кочо Рацин и паркот Жена борец во тек е кроење на розите, како и собирање и изнесување на паднатиот лист.
Share