Наместо извршување на редовните активности, денес екипите од Градски парк екипирано извршија отстранување на контејнер, кој утрово го забележаа фрлен во езерцето во паркот.

Ова не е прв пат да затекнеме ваква глетка.

Затоа упатуваме апел до сите посетители да престане немилосрдното уништување на јавните добра од зелените површини во градот.

Share