Средишното булеварско зеленило во општина Ѓорче Петров од денес со нов лик.

Екипите на терен со нискостеблести зимзелени садници од видот пирoканта, лоницера, вудворд, смарагд, розенталис, реинголд и беркман го збогатија и разубавеа зеленилото на главниот булевар во Ѓорче Петров.

Share