Машинско косење на тревните површини останува наша приоритетна активност со пролетното уредување на зелените површини низ градот.
Со денешните планирани активности, покрај косење на дел од зеленилото во централното градско подрачје, со сезонско цвеќе ги уредивме и жардиниерите на плоштад Филип Втори.
Share