Празничниот продолжен викенд во Скопје за нашите теренски екипи значи и зголемен број на смет, остатоци од петарди, отпушоци од цигари, стаклени шишиња и други видови на отпадоци кои денес се собираа од јавните зелени површини низ целиот град.

Share