Продолжуваме со есенската акција за уредување на градот. Денес садиме садници од видот taxus baccata во средишното зеленило на ул. Водњанска, што како густ и компактен зимзелен четинар ќе се протега долж сообраќајницата. Уредувањето со новите садници на оваа улица ќе продолжуви и наредните денови.

Share