Со ноемвриското садење на садници го опфативме зазеленувањето на средишното зеленило на булевар Партизански одреди.
Уникатната туја смарагд (thuja smaragd), декоративната туја ауреа (thuja aurea) и зелено – жолтиот јуниперус (Juniperus sabina Tamariscifolia) се новите садници со кои го дополнивме овој дел од булеварското зеленилото.
Share