Убавината на бул.Илинден

Во сите скопски општини низ јавното зеленило, копаме дупки за садење на новите садници

Нашите екипи се грижат зеленилото пред Национална и универзитетска библиотека да биде чисто и уредено и убедливо се забележува низ ноемвриските сончевите зраци

Садење сезонски расад кај езерцата во Градски парк

Share