По должина од 825 метри на зелениот коридор на ул. Васко Карангелески во општина Аеродром, на растојание од еден метар, садиме 425 садници од видот thuja smaragd и 400 садници thuja rozentalis. Директорот Сефи Шабани направи увид во активностите и ги поддржа екипите учествувајќи во засадувањето на садниците.

Share