Thuja sp.,prunus и leylandii се новите садници кои нашите екипи денеска ги засадија на средишното зеленило на булеварот Партизански одреди во општина Карпош.
Есенското садење дрвја го спроведуваме етапно, а опфатено е уредување низ сите зелените делови на градските булевари, паркови и јавни површини.
Share