Булевар Филип Втори збогатен со нови садници
Наша активност и денес останува садење на нови садници уредувајќи го страничното зеленило на булевар Филип Втори.
Формирајќи дрворед, прекрасното листопадно дрво Liquidambar ќе го разубави просторот благодарение на неговата разнобојност.
Септемвриските денови се како создадени за збогатување со нови садници, формирајќи ги зелените хоризонти на јавните површини во градот.
Share