Реконструкција на дрвените реквизити на Водно.
Покрај редовните активности на одржување на зеленилото и собирање на хартија и отпадоци, наша тековна обврска е и проверка на поставените парковски елементи и нивната функционалност.
Екипите вредно вршат поправка на оштетените делови на детски реквизити кај месноста Марково крувче во парк-шумата Водно.
Секојдневно посветено работиме за пријатен и безбеден престој на сите посетители низ парк-шумата, како една од најатрактивните локации за одмор и рекреација во градот.
Share