Особена радост ни претставува кога ќе видиме дека маалските зелени катчиња се користат за настава во природа.
Парковите како овој, во населба Карпош 4, нудат безбедно место за игра, социјална интеракција, место за истражување и забава и се суштински за физичкиот и ментален развој на децата.
Се надеваме дека оваа слика ќе биде инспирација и за другите посетители, а воедно и сите заедно ќе успееме да ги одржиме уредни и чисти.
Share