Продолжува уредувањето на зелените површини низ градот!
Косењето на тревните површини периодов е континуирана активност на нашите теренски екипи. Нашите екипи деновиве со соодветна механизација извршија косење на зелениот коридор на улица Есенинова, во општина Кисела Вода, но не изостанаа и кружните текови низ општината, како и зеленилото покрај улиците и булеварите.
Share