Наш особен приоритет во работата е редовното одржување и уредување на зеленилото покрај главните булевари во градот.
Токму тоа се и денешните активности на екипите – уредување на зеленило на средишните жардиниери помеѓу булевар Јане Сандански и булевар Кузман Јосифовски Питу, сѐ со цел поголема прегледност, видливост и безбедност на возачите и сите учесници во сообраќајот во градот.
Share