По вандалското однесување на несовесни граѓани за време на викендов на Средно Водно, кога беше направена штета врз урбаната опрема, нашите екипи излегоа на терен и веднаш ги реконструираа парковските елементи во парк – шумата.
АПЕЛИРАМЕ на совесно и одговорно однесување на сите граѓани при посета на зелените парковски површини.
Share