Уредувањето на леите со сезонски расад од видот бегонија се денешните активности на екипите од реонот Центар.
Во паркот Жена Борец во цветните леи екипите вршат дополна со нов цветен расад онаму каде што истиот недостига и е оштетен.
Нѐ секогаш уредените површини низ градското зеленило ја задржуваат својата компактност, затоа апелираме до сите посетители на совесно и одговорно однесување со јавното зеленило и природата.
Share