Континуирано и секојдневно теренските екипи ги реализираат активностите за уредување на зеленилото во грижата на севкупните површини низ градот.
Во тој дел деновиве екипите го реализираа и оплеменувањето на цветната површина со сезонскиот тагетес на зеленилото на кружниот тек во општина Кисела Вода.
Жолтата нијанса на цветот разиграно се проткајува низ зеленилото давајќи целина на просторот.
Share