Косењето и понатаму останува приоритетна и редовна активност на нашите екипи, кое денес го реализираа на дел од ширините на коритото на кеј на р.Вардар во реонот Центар.
Ова се дел од редовните работни задачи согласно Годишната програма за подигање и одржување на зеленилото на подрачјето на Град Скопје.
Share