Sot përfaqësues të ndërmarrjes së bashku me këshilltaren e drejtorit Sanja Ivanovska e vizituan shkollën e mesme teologjike Shën Kliment i Ohrit – Shkup, me ç’rast dhuruam lule e cila u mboll në oborrin e shkollës. Hapësira tash është e dekoruar me lule, për një qëndrim sa më të këndshëm për nxënësit dhe mësimdhënësit.

Share