Vazhdon aksioni për pastrimin dhe rregullimin e gjelbërimit në rrugën për në Bojanë. Me numrin e rritur të punëtorëve dhe mekanizimit, intensivisht është duke u pastruar bimësia përgjatë rrugës për në fshatin Bojanë, me ç’rast bëhet:

➪ Kositja e sipërfaqeve me bar,

➪ Krasitja e bimësisë me kërcell të ulët dhe e pemëve,

➪ Pastrimi i mbeturinave,

➪ Ngarkimi i tyre.

Aktivitetet do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim deri në përfundimin e plotë të operacioneve të parapara të punës.

 

Share