Me rastin e shënimit të 13 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike me Republikën e Kosovës, NP Parqe dhe Gjelbërime dha kontributin e saj simbolik me 13 pemë të llojit rrapi. Sot së bashku me përfaqësues të lartë të Ministrisë së Jashtme dhe Ambasadës së Kosovës në mënyrë simbolike mbollëm 13 rrape në parkun në Çair, ku në këtë manifestim drejtori gjeneral i NP Parqe dhe gjelbërime përfaqësohet nga këshilltarja e tij Sanja Ivanovska.
Shpresojmë që qytetarët të kujdesen për pemët e sapombjellura, të cilat do t’i japin bukuri shtesë një prej parqeve më të vjetra të qytetit.

Share