Sot me rastin e 7 Prillit, Dita Botërore e Shëndetit, drejtori Zuhejr Rexheri së bashku me drejtorin e Entit për Mjekësi Fizikale dhe Rehabilitim Miki Filev dhe infermieren kryesore Danka Dimitrovska mbollën fidanë të rinj gjetherënës dhe gjethembajtës, duke e zbukuruar gjelbërimin në oborrin e entit.
Investimi ynë në kujdesin për gjelbërimin është përgjegjësi e jona, por edhe kontribut për një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm.
Share