Ekipet e terrenit sot kositën gjelbërimin anësor në rrugën Boca Ivanova, ndërsa në rrethrrotullimin në Butel krasitën bimët me shkurre.
Në të njëjtën kohë, plotësisht ështe kositur edhe bari në Bulevardin Bosna dhe Hercegovina dhe rrugën Butelska.
Share