I njoftojmë qytetarët se nga data 26.06.2023, rampa në Vodnon e Mesme do të jetë e mbyllur 24 orë, përveç automjeteve zyrtare policore dhe ushtarake, autoambulancave dhe brigadës së zjarrfikësve dhe automjeteve për të cilat Qyteti i Shkupit ka lëshuar leje për qarkullim.

Telefoni i shërbimit kujdestar të Vodnos së Mesme 071 223 834.

Share