Ju njoftojmë se për shkak të gjendjes lidhur me virusin korona “KOVID 19”, në pajtim me rekomandimet dhe masat e miratuara në seancën e mbajtur më 8 maj të vitit 2020, Qeveria solli Vendim për ndalesë të qasjes së personave dhe të automjeteve në Park pyllin “Vodno”, në periudhën kohore nga ora 19.00 deri në ora 5.00 gjatë ditës së nesërme.

Apelojmë deri te të gjithë qytetarët që ti respektojnë rekomandimet, me qëllim të tejkalimit sa më të shpejtë të gjendjes lidhur me “KOVID – 19”.

Share