Shprehim falënderim të madh dhe një BRAVO të madhe për fëmijët e shoqatës “Dua ylberin”, të cilët me fytyra të buzëqeshura dhe të gëzuara së bashku me drejtorin Zuhejr Rexhepi dhe ekipin drejtues mbollën lule duke rregulluar lehen e re të luleve në Parkun e Qytetit, si simbol për mbështetje dhe të kuptuarit e diversitetit.
Duart e luleve janë një freskim i vërtetë në gjelbërimin e parkut, të cilat i bëmë për të shënuar 2 Prillin, ditën ndërkombëtare të personave me autizëm.
Kaluam bukur dhe shihemi sërish

Share