Stuhia e djeshme afatshkurtër me erë të fortë, e cila u pasua me reshje shiu që përfshinë zonën e qytetit të Shkupit, ka shkaktuar dëme në gjelbërimit, veçanërisht në pemët në të gjithë qytetin.
Ekipet në terren të Sektorit “Aletë e Drunjve” me mekanizim përkatës kanë ndërhyrë në rreth 15 raportime, deri në pastrimin e terrenit deri në orët e vona të mbrëmjes.
Pjesët më të prekura nga stuhia me numrin më të madh të pemëve dhe degëve të rëna ishin në komunën e Aerodromit, Qendrës dhe Karposhit.
Sot vazhdojmë me pastrimin e terrenit me aktivitete ku përfshihen ekipe nga të gjitha rajonet.
Share