Moti i ligë që kaploi territorin e qytetit të Shkupit gjatë natës së djeshme, që u përcoll me erë dhe shi të rrëmbyeshëm, shkaktoi dëmtimin e një pjese të gjelbërimit. Pas paralajmërimeve të dhëna nga ana e QMK, ekipet tona realizuan intervenimin për mënjanimin e drurit të rënë në rrugën “Vasill Gjorgov”. Në pajtim me gjendjen e motit me erë të fortë, ekipet nga Sektori “Aletë e drunjve” janë në gjendje mobile për intervenime të shpejta – në raste të shfaqjes së nevojës për një gjë të tillë.

 

Share