Konceptin e gjelbërimit të sipërfaqeve publike e realizojmë çdo ditë.
Agjendën e sotme e përpiluam duke mbjellë nandina në bulevardin Aradhet Partizane, prunus në bulevardin M. Teodosij Golloganov dhe fotinia në gjelbërimin qendror përgjatë bulevardit Nikolla Karev. Aktiviteteve iu bashkua drejtori Zuhejr Rexhepi së bashku me shefin e kabinetit Rexhep Ademi.

Përkushtimi dhe zelli janë udhërrëfyes të cilët në mënyrë të pashmangshme japin rezultate.

Share