Ekipet e terrenit nga rajoni Parku i Parajsës sot mbollën fidanë gjethembajtës të llojit thuja smaragd, të dhuruara nga kompania British American Tobacco.
E falënderojmë këtë kompani me përgjegjësi shoqërore për bashkëpunimin dhe urojmë që ngjarje të këtij lloji të ndodhin sa më shpesh.
Më pas, ekipet nga Parku i Parajsës vazhduan me mbjelljen e fidanit vjeshtor të llojit krizantemë, që me ngjyrat e tij tërheq dhe magjeps të gjithë vizitorët e parkut.
Share