Moti i bukur na mundësoi të realizojmë edhe një aksion të përbashkët me miqtë tanë nga Biblioteka e qytetit, “Vëllezërit Miladinovci” – Shkup.
Nxënësit nga SHF “Kole Nedellkovski” dhe SHMQSH “Georgi Dimitrov”, së bashku me drejtoreshën Snezhana Stojçevska, mbollën fidanë gjethembajtës dhe lule, duke e zbukuruar gjelbërimin në Parkun e Poezisë në rrethin e bibliotekës.
Share