Reshjet e mëdha të borës këtë vikend i intensifikuan aktivitetet e ekipeve tona. Sektori Aletë e Drurëve duke punuar edhe në orët e mbrëmjes mënjanuan drurët dhe degët e rëna në disa lokacione në komunat e qytetit të Shkupit. Në vendet më kritike atje ku kishte drurë të rënë nëpër rrugë, u bë intervenim i menjëhershëm, për të siguruar zhvillimin e pandërprerë të trafikut. Për shkak të raportimeve të vazhdueshme për drutë dhe degët e rëna që na vijnë nga qytetarët dhe Qendra e Menaxhimit me Kriza, ekipet gjatë vikendit intervenuan për një pjesë të raportimeve, ndërsa gjatë ditës së sotme vazhdojnë me pastrimin edhe të disa lokacioneve nëpër gjelbërimin ku ka drurë dhe degë të rënë. Në pajtim me kushtet e motit ekipet do të qëndrojnë gati me aktivitetet edhe në ditët në vijim, në rast nevoje për intervenime urgjente. Nëse qytetarët vërejnë dru të rënë ta raportojnë në QKM ose në numrin telefonik të publikuar në ueb faqen tonë.

Share