Vizita e jashtëzakonshme në vendet e piknikut QRS Saraj, Vodno dhe Gazi Babë, i bëri që të organizohen ekipet nga këto rajone ku u bë mbledhja e letrave dhe mbeturinave, dhe ngarkimi i tyrë në automjetin.
Gjithashtu, ekipet janë duke kositur sipërfaqet me bar dhe bëjnë krasitjen e bimësisë në lokacionet përkatëse.

Share