Vazhdojmë me formimin dhe përgatitjen e leheve të luleve në rrethrrotullimin në Vllae.

Po e freskojmë qendrën e qytetit me fidanë të rinj lulesh.

Saraji është padyshim një nga vendet e preferuara të shkupjanëve të vjetër, shpirti i Shkupit. Ekipet e NP Parqe dhe Gjelbërime kujdesen që parku të jetë gjithmonë në gjendjen më të mirë, i rregulluar dhe i pastër.

Parku në Gjorçe Petrov ju josh për shëtitje në këtë pasdite të së shtunës me diell.

Share