Sot po rregullojmë gjelbërimin në zonën qendrore të qytetit në shtrirjen nga ura e Gurit deri te ura tek MANU në anën e djathtë të kejit të Vardarit.
Në këtë shtrirje, ne kryejmë kositjen e barit, mbledhim barin e kositur dhe mbeturinat, largimin e barërave të këqija dhe pastrojmë shtigjet e biçikletave.
Share