Gjatë kësaj periudhe po punohet me përkushtim për rregullimin e gjelbërimit te rrethrrotullimi dhe parku i skulpturave në lagjen Zhelezara.
Aktivitetet do të zhvillohen në ditët në vijim, duke vazhduar me rregullimin e pjesës tjetër të gjelbërimit në këtë pjesë të qytetit.
Share