• Sot ekipet e terrenit i rregulluan shtigjet në Parkun e Parajsës, duke rrëmuar dhe mënjanuar lastarët e egër.
  • Ekipet tona së bashku me drejtorin Zuhejr Rexhepi mbollën fidanë të manjollës dhe qershisë japoneze të cilët do ta dekorojnë hapësirën pas QT Mavrovasja në rr. Stiv Naumov.
Share