Fundjava e zgjatur festive në Shkup për ekipet tona në terren nënkupton edhe një numër të shtuar të mbeturinave, mbetjeve të fishekzjarreve, bishtave të cigareve, shisheve të qelqit dhe llojeve të tjera të mbeturinave që sot janë grumbulluar nga hapësirat e gjelbra publike në të gjithë qytetin.

Share